Radyoteknoloji Eğitimi ve Geleceği

09.11.2013

"‘Radyoteknoloji Eğitimi ve Geleceği"’ adlı toplantımız 09.11.2013 tarihinde saat 13:00'de İAÜ Florya Yerleşkesi'ndeki Oval Ofiste gerçekleştirilecektir.

Categorie  Kategori : TOPLANTI
    Reading  Okuma : 1969

‘‘Radyoteknoloji Eğitimi ve Geleceği’’ adlı toplantımız  09.11.2013 tarihinde  saat  13:00 ’de İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi’ndeki Oval Ofiste gerçekleşti.

Katılımcı Profili: İstanbul’daki tüm radyoloji teknisyenleri ve teknikerleri eğitimi veren program başkanları ve idarecileri davetlidir.

Genel Toplantı Konuları:
    1) Eğitim kurumlarımızın eğitimci (akademisyen) sorunu,  eğitimi nasıl etkilemekte?
    2) Müfradat bütünlüğünün standartizasyon sağlanması (Ders adları,ders içerikleri, krediler vb.)
    3) Gelişen teknoloji karşısında önlisans eğitimi yeterli midir?
    4) Gelecekte radyoloji teknikerlerinin eğitimi nasıl olmalıdır?
    5) Gelişmiş ülkelerdeki radyoteknolog eğitimi örnekleri.
    6) Bu konularda oluşan görüşler doğrultusunda aktivasyon planı (Çalıştay, seminer ve kongreye giden sürecin belirlenmesi).

Düzenleyen: İAÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı

TOPLANTI

16201257