Yrd.Doç.Dr.Z.Cenker Koyuncuoğlu Anatomy Course on Cadavers'a Davetli Konuşmacı Olarak Katıldı

21.11.2013

İAÜ Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji A.D. Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Z. Cenker Koyuncuoğlu "Anatomy Course on Cadavers"a davetli konuşmacı olarak katıldı.

Categorie  Kategori : Diş Hekimliği

İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji A.D. Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Z. Cenker Koyuncuoğlu 21-24 Kasım 2013 tarihleri arasında University of Multiprofile Hosptial for Active Treatment and Emergency Medicine, Bulgaristan’da düzenlenen “Anatomy Course on Cadavers”a davetli konuşmacı olarak katıldı.

Diş Hekimliği

19234617