Türkiye Üniversiteleri Sağlık Bilimleri Enstitüleri XXV. Yıl Toplantısı

24.10.2013

Categorie  Kategori : TOPLANTI
    Reading  Okuma : 2069

İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Dilek Öztürk, 24-26 Ekim 2013 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Üniversiteleri Sağlık Bilimleri Enstitüleri XXV. yıl toplantısına katılmıştır. Çok sayıda Devlet ve Vakıf üniversitelerinin katıldığı toplantıda, lisansüstü düzeyde eğitim veren Sağlık Bilimleri Enstitülerinin kurucu kadro ve alan sınırlaması nedeniyle karşılaştıkları güçlükler, mevcut programların farklı isimler altında açılmasından duyulan kaygı, mevzuattan kaynaklanan özlük hakları kaybı ve ikili anlaşmalar üzerinde tartışmalar yapılmıştır.  Üniversitemizin ilk kez katıldığı bu toplantıda, EUA ve kalite değerlendirmeleri sunumlarında köklü bir geçmişe sahip olan devlet üniversitelerinin arasında Üniversitemizin arayı hızla kapattığı fark edilmiştir.

TOPLANTI

Son Ziyaret :  23.11.2017 04:46