SHMYO Radyoterapi Prg.Bşk.Prof.Dr.Dilek Öztürk'ten Ziyaret

22.09.2013

Almanya'nın önde gelen Üniversitelerinden Goethe Üniversitesi ile yapılan Erasmus değişim programı kapsamında, 22-27 Eylül 2013 tarihleri arasında "Klinikum Offenbach" Hastanesini ziyaret etmiştir.

Categorie  Kategori : SAĞLIK BİLİMLERİ

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü ve SHMYO Radyoterapi Program Başkanı Prof. Dr. Dilek Öztürk,

Almanya’nın önde gelen Üniversitelerinden Goethe Üniversitesi ile yapılan Erasmus değişim programı kapsamında, 22-27 Eylül 2013 tarihleri arasında ‘’ Klinikum Offenbach’’ Hastanesini ziyaret  etmiştir. İntersitisyel Brakiterapi konusunda dünyanın en önemli bilim adamlarından biri olan Prof Zamboglou ve yardımcısı Dr Tselis ile onkoloji alanında bilgi alışverişinde bulunmuş ve yine staj  anlaşması  çerçevesinde orada bulunan Radyoterapi programı öğrencisi Zehra Yıldırım ile birlikte çalışmalar yapma fırsatı bulmuştur.

SAĞLIK BİLİMLERİ

Son Ziyaret :  21.08.2019 23:57