Ulusal Güvenlik Akademisi-3

30.11.2013

"Ulusal Güvenliğe Yeni Bakışlar" Sertifika Programı.

Categorie  Kategori : USAM

Başta ABD ve İngiltere olmak üzere pek çok Batılı ülkede siyaset, politikacı ve devlet yönetimi arasındaki ilişkiler akademik bir çalışma alanı olarak Yüksek Lisans ve Doktora programlarına konulmakta ve bu alanlarda tüm kamuoyunun bilgi ve anlayışlarının geliştirmesine ihtiyaç bulunmaktadır. Bu tür çalışmalardan en çok yararlanan ise değişik görüş ve çalışmaların ortaya çıkması ile gene ilgili devlet kurumları olmaktadır. Bu nedenle, İstanbul Aydın Üniversitesi olarak devlet yönetiminin çeşitli konularını bir sertifika programı dahilinde toplayarak doğru bilgilendirme ve akademik çalışmaların önünü açacak entelektüel bir birikim oluşturmayı hedeflemekteyiz.

Söz konusu sertifika programından siyasete ilgi duyan ya da atılmak isteyen kişiler, gazete ve TV yorumcuları gibi medya unsurları, işveren kesimleri ve siyaset ve devlet yönetimi konuları ile yakından ilgili tüm örgütlenmeler de istifade edebilecektir. Bu programın bir hedefi de sağlayacağı potansiyel ve kariyer profiliyle akademik, özel sektör ve devlet organlarının ihtiyacı olan bilimsel alt yapının gelişmesine katkıda bulunmaktır.

İstanbul Aydın Üniversitesi Ulusal Güvenlik ve Strateji Uygulama ve Araştırma Merkezi (USAM) ve Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ve 30 Kasım 2013-11 Ocak 2014 tarihlerinde Florya Yerleşkesi Turuncu Salon'da icra edilecek olan 7 hafta süreli ULUSAL GÜVENLİK AKADEMİSİ - 3 Sertifika Programı'nın detayları aşağıdadır.

Sertika programına başvuru;
    a. Sertifika programı için her katılımcıdan bir kereye mahsus 200 TL. (KDV Hariç) alınacaktır. Kamu çalışanlarına (Asker-Polis vb.) % 50 indirim yapılacaktır. İstanbul Aydın Üniversitesi Üniversitesi mensuplarından 50 TL. alınacaktır.
    b. Başvurular aşağıda belirtilen temas noktasına elektronik olarak veya faks yolu ile başvuru formu doldurularak yapılacaktır.
    c. Ödemeyi kendi adınıza yapınız ve "Ulusal Güvenlik Sertifika Programı" diye program adını belirtiniz.
    d. Ek'te bulunan başvuru formunu doldurarak, mail ya da fax yolu ile merkezimize ulaştırınız.

EĞİTİMİN İÇERİĞİ İÇİN TIKLAYIN

Sertika programına başvuru;
    Kamu çalışanlarına (Asker-Polis vb.) % 50 indirim yapılacaktır.
    İstanbul Aydın Üniversitesi Üniversitesi mensuplarından 50 TL. alınacaktır.

Tel: 444 1 428 - 24506

Cep:

EĞİTİM SÜRESİ: 44 saat
    EĞİTİM GÜNLERİ: Cumartesi
    EĞİTİM YERİ: FLORYA YERLEŞKESİ
    EĞİTİM MALZEMESİ: BİR TAKIM EĞİTİM NOTU TEDARİK EDİLECEKTİR.
    SERTİFİKA:
    KATILIM SERTİFİKASI VERİLECEKTİR.