1. Üniversiteler Arası Optisyenlik Programı

21.09.2013

Öğr. Gör. Hüseyin Ozan Tekin, 1. Üniversiteler Arası Optisyenlik Programı Eğitim Şurasındaydı

Categorie  Kategori : SUNUM

Sağlık Hizmetleri Müdür Yardımcısı ve Optisyenlik Program Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Ozan Tekin, Anadolu Gözlükçüler ve Optisyenler Federasyonu ve Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği tarafından 21-22 Eylül 2013 tarihlerinde İstanbul Cevahir Asia Otel’de düzenlenen ve Türkiye çapından 30 Üniversitenin Optisyenlik Programı akademik heyetlerinin yoğun bir şekilde katılım gösterdiği “1. Üniversiteler Arası Optisyenlik Programı Eğitim Şurasında” bir konuşma yaptı. Konuşmasında İstanbul Aydın Üniversitesi’nin şu anda Türkiye deki Devlet ve Vakıf Üniversiteleri içerisinde gerek öğrenci mevcudu gerek fiziki şartlar, Laboratuvarlar, sahip olduğu en son donanımlı cihazlar ile Türkiye’de Optisyenlik eğitimi alanında Lider Üniversitelerden birisi olduğuna vurgu yapan Öğr. Gör. Hüseyin Ozan Tekin ayrıca sektör ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile yapılan işbirlikleri, Optisyenlik Programının yapmış olduğu Yurtdışı Öğrenci Değişimi anlaşmalarına da değindi. 2 gün süren Şura’nın sonunda bir sonuç bildirgesi hazırlanarak Optisyenlik programlarının talepleri, ortak alınan kararlar belirlendi.

SUNUM

19359434