İAÜ ve TBB İş Birliği ile Yüksek Lisans Programları

06.09.2013

Türkiye Belediyeler Birliği İle İstanbul Aydın Üniversitesi Arasındaki Protokol Kapsamında 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans Programına Öğrenci Alınacaktır.

Categorie  Kategori : İŞBİRLİKLERİMİZ

ÖN KAYIT KOŞULLARI:
    06-28 Eylül 2013 tarihleri arasında müracaatların şahsen İstanbul Aydın Üniversitesi İİBF Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr  Gülümser Ünkaya’ya yapılması gerekmektedir.

MAHALLİ İDARELER VE YERİNDEN YÖNETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS DİPLOMA PROGRAMINA
    •    Başvuru formu, (www.aydın.edu.tr adresinde yer almaktadır)
    •    Özgeçmiş,
    •    4 adet fotoğraf,
    •    Nüfuz cüzdan fotokopisi,
    •    Askerlik durum belgesi(Orjinal),
    •    Diploma (Lisans diplomasının orjinali ya da noter onaylı sureti veya Lisans geçici mezuniyet belgesinin orjinali ya da noter onaylı sureti. Yabancı Üniversite mezuniyetinin söz konusu olması durumunda Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından alınacak denklik belgesi. ve Lisans Diploma ve Transkriptinin noter onaylı Türkçe tercümesi.)
    •    Lisans Transkripti(Aslı veya noter onaylı sureti),
    •    Mezuniyet not ortalamasının 4 üzerinden en az 2, 100 lük sistemde en az 50 olması gerekmektedir. (Siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme fakültelerinden mezun olma şartı bulunmaktadır.)
    •    Çalıştığı belediyeye ait resmi yazı,
    •    Yüksek lisans yapmasında sakınca olmadığına dair resmi yazı.
    •    ALES belgesi (Herhangi bir puan türünden en az 55 puan olmalı)(Bilgisayar çıktısı kabul edilecektir.)
    •    Taahütname (Başvuru esnasında doldurulacaktır)
    •    Öğrenci Bilgi Formu (Başvuru esnasında doldurulacaktır)

Söz konusu yüksek lisans programına protokol kapsamında 25 belediye personeli üniversite tarafından seçilerek 30 Eylül 2013 tarihinde www.tbb.gov.tr  adresinde yayınlanacaktır.
    Ayrıntılı bilgi;

TBB, Eğitim Müdürlüğü 0 312 419 21 00
    Uzman Hasan KORUCU dahili (244)
    Uzman Ayşen ÇETİNBAŞ dahili (207)