Prof.Dr.Doğan Kuban Fulbright Söyleşisi Gerçekleşti

06.09.2013

Prof. Dr. Doğan Kuban Fulbright Söyleşisi Gerçekleşti.

Categorie  Kategori : SÖYLEŞİ

Prof. Dr. Doğan Kuban Fulbright Söyleşisi Gerçekleşti.

Ülkemizin uluslararası üne sahip Sanat Tarihi Akademisyenlerinden Prof. Dr. Doğan KUBAN' ın söyleşisi İstanbul Fulbright Bursiyerleri Derneği organizasyonunda Üniversitemiz Beşiktaş Yerleşkesinde gerçekleşti. Söyleşiye, İstanbul ve Bursa illerinden çok sayıda üniversiteden akademisyenler ile Üniversitemiz Mimarlık Bölümü Öğretim Üyeleri katıldılar. Akademik kariyeri ve Sanat Tarihi hakkında tecrübelerini aktaran Sayın Prof. Dr. Doğan KUBAN, 1926 yılında doğmuş olup; İtalya Torino Üniversitesi, Amerika Birleşik Devletleri' nin Dünyaca en saygın üniversitelerinden birisi olan Harvard ile ülkemizde İTÜ Mimarlık Fakültelerinde dersler vermiştir. 40'a yakın kitabı ve çok sayıda uluslararası araştırması bulunan Sayın Prof. Dr. Doğan KUBAN' a söyleşi sonunda plaketi Prof. Dr. Haydar Özpınar tarafından verilmiştir. Söyleşiye Üniversitemizin iki yıllık programlarından Fulbright bursu kazanarak ABD' de eğitim alan öğrencilerimiz/mezunlarımız da katılmışlardır.

SÖYLEŞİ

19646989