İngilizce Seviye Belirleme ve Hazırlık Atlama Sınavı

23.08.2013

İngilizce Seviye Belirleme ve Hazırlık Atlama Sınavı 02-06 Eylül 2013 tarihlerinde yapılacaktır.

Categorie  Kategori : İNG.HAZIRLIK OKULU

İngilizce Seviye Belirleme ve Hazırlık Atlama Sınavı

İngilizce Hazırlık Programında öğrenim görecek öğrencilerimiz için İngilizce Seviye Belirleme ve Hazırlık Atlama Sınavı 2013-2014 Akademik Yılı kesin kayıtlarının gerçekleştirileceği 02-06 Eylül 2013 tarihleri asında her gün saat 10:00 – 17:00 arası Florya Yerleşkesi D Blok (İnönü Caddesi No: 38 Küçükçekmece /İSTANBUL Tel: 444 1 428) bilgisayar laboratuvarında yapılacaktır.

Sınavla ilgili detaylar aşağıda öğrencilerimizin bilgisine sunulmuştur.

- Üniversiteye yeni kayıt yaptırma işlemlerini tamamlayan öğrencilerimizin sınava girmesi zorunludur. Ancak, sınava girmeyerek Hazırlık eğitimi almak isteyen öğrencilerimiz durumlarını dilekçe ile D Blok Fuaye alanındaki Hazırlık Masasına iletmek zorundadırlar.

- İngilizce Seviye Belirleme ve Hazırlık Atlama sınavı tek oturumda gerçekleştirilen yazılı bir sınavdır. Sınav Dilbilgisi, Kelime Bilgisi ve Okuma Becerilerini ölçen sorulardan oluşmaktadır.

- Sınavda başarılı olamayan öğrencilerimiz sınav esnasında belirlenecek seviyelerine göre yerleştirilecekleri gruplarda 1 yıl İngilizce Hazırlık Programında eğitim göreceklerdir.

İNG.HAZIRLIK OKULU

19214233