Etkili ve Güzel Konuşma

03.06.2013

İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi eğitim programları arasında Medya Akademisi "Etkili ve Güzel Konuşma" eğitimlerine yer vermeye devam ediyor.

Categorie  Kategori : SEM

İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi eğitim programları arasında MEDYA AKADEMİSİ "Etkili ve Güzel Konuşma" eğitimlerine yer vermeye devam ediyor. Uygulamalı Eğitim Programı gerek üniversite öğrencileri gerekse üniversite dışı çeşitli meslek gruplarından oluşan katılımcılardan büyük ilgi görmektedir.

Programda; İletişim, Beden Dili, Kişisel İmaj, Doğru ve Etkili Konuşma, Diksiyon Çalışmaları, Vurgu ve Tonlama, Topluluk Karşısında Konuşma gibi konular üzerinde hem akademisyenler hem de haber spikerleriyle  detaylı çalışmalar yapılıp kişilerin bireysel gelişimlerine katkıda bulunulmaktadır.

SEM

Son Ziyaret :  21.11.2017 05:33