Dentaydın Avrupalı Hekimleri Ağırladı

28.05.2013

İstanbul Aydın Üniversitesi Dentaydın Diş Hastanesi Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden alanlarında uzman diş hekimlerini ağırladı.

Categorie  Kategori : Diş Hekimliği

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden hem İstanbul’u görmek etmek hem de Dentaydın’ı ziyaret etmek için gelen diş hekimleri İstanbul’a hayranlıklarını ifade ederken Dentaydın’ın profesör ve doçentlerden oluşan hekim kadrosu ile tanışmaktan ötürü duydukları mutluluğu dile getirdiler. Klinikleri gezen Avrupalı Hekimler, Türkiye’de özellikle diş hekimliği fakültelerinin bu imkânlara sahip olmasının büyük şans olduğunu, Avrupa’da birçok hastanın sağlık konusunda Türkiye’yi tercih ettiğini, ağız ve diş sağlığının da bu anlamda ilk sıralarda olduğunu belirttiler. Kliniklerin Avrupa’nın çoğu diş kliniğinden daha yüksek teknolojiye sahip olduğunu belirten Avrupalı Hekimler, Türkiye’de ki diş hekimliğinin ve araştırmaların uluslararası standartlarla yarıştığını söylediler. Bahçelievler’de bulunan Diş Hastanesinin ardından İstanbul Aydın Üniversitesi Florya yerleşkesini de ziyaret eden hekimler, Türkiye’deki eğitim sisteminin bu kadar yüksek düzeyde olduğunu bilmediklerini, teknolojiye yapılan yatırımların ve laboratuvar alt yapısının dünya standartlarında olduğunu dile getirdiler. Artık Avrupa’dan da birçok öğrencinin özellikle sağlık alanında ülkemizi tercih ettiğini belirten hekimler, eğitim olanaklarının ve tecrübenin Türkiye’de fazla olduğunu belirttiler.

Diş Hekimliği

19486997