Optisyenlik Programından Yurtdışı İşbirliği

28.05.2013

Categorie  Kategori : İŞBİRLİKLERİMİZ

İstanbul Aydın Üniversitesi SHMYO Optisyenlik Programı ve Avrupa Birliği ülkelerinden Litvanya Cumhuriyetinde bulunan Siauliai Üniversitesi arasında Erasmus Öğrenci ve Personel hareketliliği anlaşmaları imzalandı. Anlaşmaya göre 2013-2014 akademik yılından itibaren karşılıklı öğrenci değişimleri yapılacak. Siauliai Üniversitesinde bulunun Optometri ve Fizik Bölümleri ile İstanbul Aydın Üniversitesi Optisyenlik Programı arasında yapılan işbirliklerinde, Öğrenciler Erasmus programı çerçevesinde karşılıklı eğitim görme imkanı bulmakla beraber akademik ve idari personel hareketlilikleri de mümkün olacak.

İŞBİRLİKLERİMİZ

19083751