Nükleer Fizik ve Medikal Fizik

16.05.2013

Nükleer Fizik ve Medikal Fizik "İAU-MEFHEY2013" Yaz Okulunda Buluşuyor.

Categorie  Kategori : PROJE

Türkiye’den ve Dünya’dan bir çok bilim insanının katılımları ile gerçekleşecek ve İstanbul Aydın Üniversitesi’nde düzenlenecek olan  MEFHEY2013 “Medikal Fizik’te Hesaplamalı Yöntemler” yaz okulu Temel Bilimler, Endüstri ve Tıp gibi birçok alana ilgi duyan ve ileri eğitim programlarına devam eden gençler için önemli bir yaz okulu olma hedefi ile düzenlenmektedir. Yaz okulu, istekli ve yetenekli lisansüstü öğrencilerinin bir araya gelerek deneyim ve bilgilerini paylaşmaları, Türkiye ve Dünyadaki simülasyon, medikal fizik ve medikal fizikte simülasyon kullanımı konularında temel bilgi edinmeleri, yeni gelişmeleri takip etmeleri ve gelecek aktivitelere olan motivasyonlarını sağlamaları açılarından eşsiz bir imkan sunmaktadır.

Prof. Dr. Hasan SAYGIN’ ın Danışma Kurulu Başkanlığını yaptığı ve SHMYO - Optisyenlik Program Başkanı Öğr.Gör. Hüseyin Ozan TEKİN’in de aralarında bulunduğu 4 Üniversiteden Nükleer Fizik ve Medikal Fizik alanındaki akademisyenlerin bir araya gelerek düzenlediği, 24-28 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşti.

PROJE

19387970