AFAM'dan Temel Afet Eğitimi

30.04.2013

İstanbul aydın üniversitesi Afet Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (AFAM)
    Ataköy Atatürk Ortaokulu'nda öğrencilere "Temel Afet Eğitimi" vermiştir.

Categorie  Kategori : AFAM

İstanbul Aydın Üniversitesi, Afet Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (AFAM) Proje Mühendisi Özden Timurlenk Çelik ve Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Yıldız Öztürk Ötkünç, 30 Nisan 2013 tarihinde Ataköy Atatürk Ortaokulu’nda öğrencilere “Temel Afet Eğitimi” vermiştir.

Özellikle çocuklar tarafından büyük ilgi gören eğitim, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın gelişimi için son derece önemlidir. Bilinçli toplumlar yetiştirebilmek için bilinçli çocuklar yetiştirmeyi hedefleyen AFAM, eğitimleriyle amacını gerçekleştirme yolunda özenle ilerlemektedir.

Eğitimin sonrasında öğrencilere katılım sertifikasının yanı sıra “Okullarda Afete Hazırlık” kitabı, AFAM bilim-sanat eğitim projesi kapsamında hazırlanan “Sualtı Maceralarım”  boyama kitabı hediye edilmiştir.

Eğitim ile ilgili habere ulaşmak için linki tıklayın.
    ..

AFAM