22. Uluslararası Eğitim Fuarı

25.04.2013

Fas'ın Kazablanka şehrinde 25-28 Nisan 2013 tarihleri arasında "Groupe L'Etudiant Marocain" tarafından düzenlenen 22. Uluslararası Eğitim Fuarında Türkiye onur konuğu olarak yer aldı.

Categorie  Kategori : FUAR
    Reading  Okuma : 1951

Fas’ın Kazablanka şehrinde 25-28 Nisan 2013 tarihleri arasında "Groupe L'Etudiant Marocain" tarafından düzenlenen 22. Uluslararası Eğitim Fuarında Türkiye  onur konuğu olarak yer al.

22 yıldır düzenlenen ve yaklaşık 20 ülkeden 400’ün üzerinde üniversite ve eğitim kurumunun katıldığı Uluslararası Eğitim Fuarının bu yıl ki konuğu YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, DEİK Eğitim Ekonomisi İş Konseyi Başkanı Dr. Mustafa Aydın ve ülkemizden 15 üniversitenin yetkililerinden oluşan heyet olacak. 25 Nisan 2013 saat 15.00’de fuar alanında Türk üniversitelerinin ve diğer ülkelerin eğitim kurumlarının stantlarını gezen heyet, 26 Nisan 2013 tarihinde Sheraton Hotel-Kazablanka’da Fas’ın önde gelen üniversite  rektör ve mütevelli heyet başkanları ile kahvaltılı bir toplantıya katıl. Eğitim sistemlerinin, uluslararası öğrenci hareketliliğinin ve diğer konuların ele alındığı toplantıdan sonra  26 Nisan Saat 15.30’da YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, DEİK Eğitim Ekonomisi İş Konseyi Başkanı Dr. Mustafa Aydın fuarın açılışına katılarak açılış konuşması gerçekleştirdi. 22 yıldır düzenli olarak gerçekleştirilen fuar, dünyanın farklı bölgelerinden birçok eğitim kurumun bir araya gelerek fikir paylaşımında bulunmasına olanak sağladı.Fuar linki için tıklayın...

FUAR

Son Ziyaret :  23.11.2017 19:23