20. Ulusal Konser Kongresi

19.04.2013

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Radyoterapi Programı Program Başkanı Prof. Dr. Dilek ÖZTÜRK, Antalya'da 19 - 23 Nisan 2013 günleri arasında yapılan 20. Ulusal Konser Kongresine katılmıştır.

Categorie  Kategori : SHMYO

İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Radyoterapi Programı Program Başkanı Prof. Dr. Dilek ÖZTÜRK, Antalya’da 19 - 23 Nisan 2013 günleri arasında yapılan 20. Ulusal Konser Kongresi'ne katılmıştır. Kongre çalışmaları çok başarılı geçmiş olup, Prof.Dr. Dilek ÖZTÜRK tarafından, diğer üniversite öğretim üyelerine, sektörde faaliyet gösteren firmalara yüksekokulumuzun eğitim-öğretim kalitesi, laboratuvar imkanları, kampüsümüz ve üniversitemiz tanıtılmıştır. Üniversitemiz büyük ilgi görmüş olup mutlaka yüksekokulumuzu gezmek ve görmek istemişlerdir.

SHMYO

19646928