Burcu Burkut Erenkul'dan Sezon İlk Yarışında Birincilik

06.04.2013

2012 sezonunu erkek rakiplerine karşı yarıştığı Sınıf 8'de Türkiye Birincisi olarak bitiren İAÜ öğrencisi Burcu Burkut Erenkul, 2013 sezonuna da birincilikle başladı.

Categorie  Kategori : SAĞLIK KÜLTÜR SPOR

Yedi yarıştan oluşan Türkiye Ralli Şampiyonası, bu yıl 6-7 Nisan 2013 tarihlerin arasında Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından düzenlenen Ege Rallisi ile start aldı. 65 ekibin katıldığı yarış, İzmir’in asfalt etaplarında gerçekleştirildi.

İstanbul Aydın Üniversitesi, Aydoğanlar Otomotiv, Liqui Moly, Unifree Dutyfree, Sonax sponsorluğunda yarışan Bonus Unifree Parkur Racing pilotu Burcu Burkut Erenkul, Ege Rallisi’ni Bayan Pilotlar kategorisinde birinci, erkek rakiplerine karşı tek bayan pilot olarak mücadele ettiği Sınıf 8’de de ikinci olarak tamamladı. Genç pilot böylelikle şampiyona için puanları hanesine yazdırmayı başardı. Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci etabı olan Eskişehir Rallisi, 4–5 Mayıs 2013 tarihleri arasında Eskişehir’in asfalt etaplarında gerçekleşecek.

SAĞLIK KÜLTÜR SPOR

Son Ziyaret :  14.11.2018 23:30