İş Garantili Eğitim Başlıyor

20.04.2013

İstanbul Aydın Üniversitesi ve Sheraton İstanbul Maslak Hotel İşbirliği ile İş Garantili Eğitim Müjdesi.

Categorie  Kategori : SEM

Üniversite-Sanayi İşbirliğinde Somut Adımlar
    Ardı Ardına Gelmeye Devam Ediyor
    “İş Garantili Eğitim Başlıyor”

İstanbul Aydın Üniversitesi ve Sheraton İstanbul Maslak Hotel, geçtiğimiz aylarda üniversite sanayi işbirliğine örnek teşkil edecek bir akademi kurarak eğitim çalışmalarına başladı.  “İş Garantili Mesleki Eğitim”in somut örneğini olarak görülen Turizm & Gastronomi Akademisi, profesyonel aşçılar yetiştirilerek sektöre nitelikli şefler kazandırmayı hedefliyor. Bu doğrultuda hazırlanan “İş Garantili” Profesyonel Aşçılık (Cheff De Partie) Sertifika Programı” 20 Nisan 2013 tarihi itibari ile başlıyor. Katılımcılara sağladığı iş garantisi ile sektörde bir ilki gerçekleştiren Turizm & Gastronomi Akademisi, Profesyonel Aşçı olarak çalışmak isteyen kişileri eğitim programına davet ediyor.

İstanbul Aydın Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği, Un ve Unlu Mamuller ve Gıda bölümlerinde okuyan öğrencilere da çalışma fırsatı sağlayacak olan akademi, Turizm ve Gastronomi alanında faaliyet gösteren firmaların insan kaynağı ihtiyacını karşılayacak. “Yaşayarak Öğren” eğitim modeliyle sektöre yenilik kazandıracak olan bu programda katılımcılar, sadece uygulama mutfağında değil aynı zamanda eğitmenler gözetiminde Sheraton İstanbul Maslak Hotel’in ana mutfaklarında çalışma yapabilecekler. Dünyanın en iyi aşçılık okullarının eğitim modellerinin incelenmesiyle hazırlanan bu eğitim programında, katılımcılar teorik- pratik eğitim ve staj uygulaması ile toplamda 650 saat eğitim görecekler.

Johnson & Wales University –ABD, University of North Texas- ABD, University of Houston- ABD, University of Panamericana- Meksika, International Hotel Management Institute (IMI)- İsviçre, University of Westminster Kingsway College- İngiltere gibi dünyanın en prestijli okulları ile işbirlikleri bulunan İstanbul Aydın Üniversitesi ve Sheraton İstanbul Maslak Hotel’in Turizm & Gastronomi Akademisi 20 Nisan 2013 başlıyor.

İstanbul Aydın Üniversitesi’nin “Siz Hazırsanız İşiniz Hazır” sloganıyla yola çıkan Turizm & Gastronomi Akademisi için başvuruları www.sem.aydin.edu.tr  adresinden yapabilirsiniz.

SEM

16203207