2013 Yılı Bahar Şenliği

Categorie  Kategori : BAHAR ŞENLİKLERİ
    Reading  Okuma : 32002

2013 YILI BAHAR ŞENLİĞİ

İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencileri Bahar Şenliği kapsamında düzenlenen program ve konserlerle doyasıya eğlendi. Üç gün süren şenliğe yaklaşık 25 bin kişi katıldı. Süper Star Ajda Pekkan, son dönemin sevilen şarkıcısı Sıla, Türk müziğinin önemli isimleri Yeni Türkü ve Gripin, konserlerle gençlere unutulmaz anlar yaşattı. Gün boyunca devam eden etkinliklerde öğrenci kulüpleri farklı organizasyonlara imza attı. Müzik kulübü konserleri, dans kulübünün düzenlediği gösteriler, defile ve yarışmalarla İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencileri bahara merhaba dedi. Bu yıl İAÜ tarafından 9.su düzenlenen İletişim Ödülü Töreninde birçok sanatçı öğrenciler tarafından verilen oylarla ödüllerin sahibi oldu.

BAHAR ŞENLİĞİNDEN KARELER İÇİN TIKLAYIN...

BAHAR ŞENLİKLERİ

Son Ziyaret :  27.05.2017 16:46