Optisyenlik Bölümü Öğrencilerinin Teknik Gezisi

08.04.2013

İstanbul Aydın Üniversitesi Optisyenlik Bölümü öğrencileri Merve Optik Cam Fabrikasını gezdii...

Categorie  Kategori : SHMYO

İstanbul Aydın Üniversitesi Optisyenlik bölümü öğrencileri 08/04/2013 tarihinde Merve Optik’in Beylikdüzü’nde bulunan cam fabrikası ve üretim tesislerine teknik gezi düzenlemiştir. Optisyenlik program başkanı Öğr.Gör.Hüseyin Ozan TEKİN ve Uzman Turgut ÇAKAR nezaretinde yapılan gezide öğrenciler kısa bir tanışma etkinliğinden sonra fabrikanın her bölümünde son teknoloji cihazlarla yapılan üretim sürecinde detaylı incelemeler gerçekleştirmişlerdir. Lens üretiminden kaplamaya kadar bir çok işlemi yakından görme ve öğrenme imkanı yakalayan öğrenciler, etkinliğe üretim tesislerindeki öğlen yemeği ile devam ettikten sonra etkinliğin ikinci bölümünde ise Merve Optik yetkililerinden Sezai Aris, lens teknolojileri ve son gelişmeler hakkında öğrencilere iki saatlik bir sözlü sunum yaparak uygulamalı bazı eğitimler gerçekleştirmiştir. Gerçekleştirilen teknik gezi karşılıklı iyi niyet dilekleri ve işbirliği düşünceleri ile noktalanmıştır.

SHMYO

Son Ziyaret :  22.02.2020 14:46