SHMYO Öğrencilerinin Ekspomed ve Labtek Fuar Ziyareti

04.04.2013

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Öğrencileri Ekspomed ve Labtek Fuarlarını Ziyaret Ettiler...

Categorie  Kategori : SHMYO

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ ÖĞRENCİLERİ EKSPOMED VE LABTEK FUARLARINI ZİYARET ETTİLER

Medikal sektörün buluşma noktası olan, Sağlık sektörünü bir araya getiren en önemli  fuarları Uluslarası Ekspomed Fuarı, aynı tarihte düzenlen  Uluslararası LABTEK Fuarı ile birlikte 41 ülkeden 1.204 firma ve firma temsilcisinin katılımıyla 4-7 Nisan 2013 tarihinde gerçekleşti.

Kamu Hastane Birlikleri Genel Sekreterleri, Tıbbi, Mali Yöneticileri, Hastane Başhekimleri, Müdürleri, Tıp Fakültelerinin Rektör, Dekan, Ana bilim Dalı Başkanları, Satınalma Komisyon Başkanları, İl Sağlık Müdürleri  ve Yardımcıları, Laboratuvar Sahipleri, Yöneticileri, T.C. Sağlık Bakanlığı yetkilileri ve sektörün medical cihaz ticareti yapan önemli firmalarının ağırlandığı  Expomed-Labtek Fuarları’a İstanbul AYDIN Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Öğrencileri ‘de ziyaret ederek  hastanelerin tüm yatırım ihtiyaçlarına yön verecek cihazları, ürün ve malzemeleri aynı çatı altında görme ve ürünleri kıyaslayarak, son teknolojiyi öğrenme imkanına sahip oldular.

T.C. Sağlık Bakanı Sayın Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU’ nun da ziyaret ettiği fuarlar ziyaretçi akınına uğradı.

SHMYO

19646922