Öğr.Gör. Hüseyin Ozan Tekin'den Seminer

06.04.2013

İAÜ Sağlık Hizmetleri MYO Optisyenlik Program Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Ozan Tekin 6 Nisan 2013 tarihinde, Bilgi Üniversitesinde Seminer verdi...

Categorie  Kategori : SHMYO

İstanbul Aydın Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri MYO Optisyenlik Program Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Ozan Tekin 6 Nisan 2013 tarihinde, Bilgi Üniversitesinde Türkiye Linux Kullanıcıları Derneğinin düzenlediği geleneksel “Özgür Yazılım ve Linux Günleri” etkinliğinde, başta Avrupa Nükleer Araştırmalar Merkezi (CERN) olmak üzere bir çok Parçacık Hızlandırıcısı merkezinde yaygın olarak kullanılan Geant4 Yüksek Enerji ve Nükleer Fizik simülasyon yazılımı hakkında seminer verdi.

SHMYO

19083735