Marmara Üniversite'ne AB Proje Eğitimi

09.04.2013

Marmara Üniversitesi, Avrupa Birliği Proje Kulübü tarafından düzenlenen etkinliğe, İAÜ (AFAM), Avrupa Birliği Projeleri Uzmanı Özden Timurlenk Çelik eğitmen olarak davet edildi...

Categorie  Kategori : AFAM

Marmara Üniversitesi, Avrupa Birliği Proje Kulübü tarafından düzenlenen etkinliğe, İstanbul Aydın Üniversitesi Afet Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AFAM), Avrupa Birliği Projeleri Uzmanı Özden Timurlenk Çelik eğitmen olarak davet edildi. Avrupa Birliği Projelerinden bahseden Sayın Çelik, özellikle gençlerin rahatlıkla yararlanacakları ve gençlere yönelik farkındalık yaratacak programlar içeren Ulusal Ajansın Gençlik Programını detaylarıyla paylaştı.

Ulusal Ajans Programlarının birçoğunda hem yararlanıcı hemde uygulayıcı olarak bulunan Çelik, kendi tecrübeleri ve proje deneyimlerini paylaşarak gençlere proje yazma ve yürütme konusundaki püf noktaları anlattı.

Sadece Kulüp üyelerinin değil, farklı fakülte ve bölümlerden katılan öğrencilerle proje fikirleri tartışıldı. Gençlerinde katılımıyla ortaya çıkan fikirlerin nasıl projeleştirileceği ve sürdürülebilirliğinin nasıl sağlanacağı detaylarıyla paylaşıldı. Öğrenciler tarafından büyük ilgi gören eğitim sonunda, Özden Timurlenk Çelik’e katkılarından ötürü teşekkür belgesi takdim edildi.

AFAM

16190456