Küçükçekmece Anaokullarında Bilim ve Sanat Eğitimi

05.04.2013

Küçükçekmece Anaokullarında Bilim ve Sanat Eğitimi "Güvenli Yarınlar İçin Çocuklarımızı Bilinçlendirelim"...

Categorie  Kategori : AFAM

Küçükçekmece Anaokullarında Bilim ve Sanat Eğitimi

“Güvenli Yarınlar İçin Çocuklarımızı Bilinçlendirelim”

İstanbul Aydın Üniversitesi Afet Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Küçükçekmece Belediyesi’nin ortak yürüttükleri “Anaokullarında Temel Afet Eğitimi Projesi” (ATAP), kapsamında gerçekleştirilen ve projenin ilk bölümünü oluşturan Afet Eğitimleri, Küçükçekmece İlçesi’nde bulunan 82 anaokulunda toplam 6734 öğrenciye verilerek tamamlanmıştır.

Projenin ikinci kısmı olan Bilim ve Sanat Eğitimleri, ikinci yarıyılla birlikte başlamıştır. İlk eğitim Proje Eğitmenleri Özden Timurlenk Çelik ve Yıldız Öztürk Ötkünç tarafından Küçükçekmece Belediye Anaokulu’ndaki 45 öğrenciye yönelik gerçekleştirilmiştir. Minik öğrenciler aktarılan bilgileri deneyler yaparak yaşama ve deneyimleme şansı bulmuşlardır. Eğitim sonrasında öğrencilere Küçükçekmece Belediye Başkanı Sayın Aziz YENİAY’ın katkılarıyla basılmış olan, yazımı, kurgusu ve tasarımı AFAM Proje Müh. Özden Timurlenk Çelik ve İAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Yönetimi Bölümü Öğretim Görevlisi Yıldız Öztürk Ötkünç tarafından yapılan “Su Altı Maceralarım” boyama kitabı hediye edilmiştir. Eğitimler hakkında detaylı bilgiye www.iauafam.com sitesinden ulaşılabilir.

AFAM

16190451