Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü'nde Karikatür Yarışması

04.04.2013

Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümünde Öğrenciler Yeteneklerini Konuşturuyor...

Categorie  Kategori : SEM
    Reading  Okuma : 1960

Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi yeni bir eğitim projesi için bir araya geldi. Emniyet mensupları için özellikle iletişim ve kişisel gelişim konularında hazırladığı eğitim programlarını sürdüren üniversite, Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen polis temalı resim, şiir, slogan ve karikatür yarışmasında jüri üyeliği yaptı. Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Nacar Başkanlığında, Küçükçekmece Belediye Başkanlığı ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyeleri tarafından oluşturulan jüri  ilköğretim seviyesinde katılım gösteren tüm projeleri değerlendirdi. Yaş gruplarına ve derecelerine göre ödüllendirilecek öğrenciler Fotoğraf makinesi, tablet, dijital resim çerçevesi, mp4 çalar ve eğitim setlerinden oluşan ödüllerin sahibi olacaklar. Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmanın ödül töreni 4 Nisan 2013 tarihinde saat 14.00’de Sefaköy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

SEM

Son Ziyaret :  22.11.2017 04:48