Avusturya'dan İAÜ'ye Ziyaret

21.03.2013

İstanbul Aydın Üniversitesi'ne Avusturya'dan Ziyaretçi Var..

Categorie  Kategori : İktisadi İdari Bilimler
    Reading  Okuma : 2051

İstanbul Aydın Üniversitesi’ne Avusturya’dan Ziyaretçi Var.

Avusturya’da bulunan, Fachhochschule Wiener Neustadt für Wirtschaft und Technik GmbH’nin 23 öğrencisi, ders programlarının dördüncü yarıyılında yer alan “Kültürlerarası Liderlik (Cross Cultural Leadership) dersini İstanbul Aydın Üniversitesi’nden aldı.  Türkiye ve Avusturya arasındaki liderliğe ilişkin farkları ve benzerlikleri daha doğru şekilde öğrenebilmek amacı ile yapılan eğitimde, öğrenciler İstanbul’u da tanıma imkânı buldular. İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi'nde, “Kültürlerarası Liderlik”  dersini uygulamalı şekilde gören öğrenciler daha sonrada kampüsü gezerek çalışma alanlarını incelediler.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (İngilizce) Bölümü öğrencileri ile birlikte International Finance dersine katılan 23 Avusturyalı öğrenci, İAÜ öğrencileriyle fikir alışverişinde bulunarak yapılacak ortak çalışmaların ve projelerin belirlenmesini konusunda kararlar aldı.

İktisadi İdari Bilimler

19083744