2013 Türkiye Bursları Lisansüstü Başvuruları Başladı

31.03.2013

Türkiye'de yüksek lisans ve doktora eğitimi almak isteyen uluslararası öğrenciler için burs fırsatı!..

Categorie  Kategori : BURS SINAV STAJ & KURS

2013 TÜRKİYE BURSLARI LİSANSÜSTÜ BAŞVURULARI BAŞLADI

Türkiye’de yüksek lisans ve doktora eğitimi almak isteyen uluslararası öğrenciler için burs fırsatı!

Dünyanın her ülkesinden başarılı binlerce öğrenciyi geniş burs imkânlarıyla Türkiye’nin en kaliteli üniversitelerinde yüksek lisans ve doktora eğitimine davet ediyoruz.

Türkiyen’in dünya standartlarına sahip en iyi üniversitelerinde siyaset bilimi, uluslararası ilişkiler, hukuk, mühendislik, İslami ilimler, tarım, iktisat, medya ve iletişim, tarih, sosyoloji, mimarlık, dilbilim ve daha pek çok alanda lisansüstü eğitim alabilirsiniz.

Detaylı bilgi için Türkiye Bursları internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz. www.turkiyeburslari.gov.tr

Son başvuru tarihi: 31 Mart 2013
    Başvuru şartları
    Bir lisans programından mezun ya da bu akademik yıl sonunda mezun olabilecek durumda olan adaylar Türkiye Burslarına başvurabilirler.

Adaylardan yüksek lisansa başvuracakların 01.01.1983; doktora başvuracakların 01.01.1978 veya daha sonra doğumlu olmaları şartı aranmaktadır.

Ayrıca adayların başvuracağı düzeyde Türkiye’de bir programda halen eğitim görmemeleri gerekmektedir.
    Bursaların Kapsamı
    • Aylık burs
    • Üniversite öğrenim harcı
    • Sağlık sigortası
    • Yurt
    • Türkçe eğitimi
    • Geliş-gidiş (ilk kayıt ve mezuniyet) ulaşım desteği

Başvuru:
    Başvurular
    www.turkiyeburslari.gov.tr veya www.trscholarships.org internet adresleri aracılığıyla yapılabilir. İnternet üzerinden başvuru yapacak adalar, öncelikle kullanıcı adı ve şifre alarak yeni bir başvuru hesabı oluşturacaktır. Sisteme bu hesapla giriş yapan adaylar başvuru formunu doldurduktan sonra istenen belgeleri sisteme yükleyerek başvurularını tamamlayacaklardır.

APPLICATIONS FOR 2013 TURKİYE SCHOLARSHIPS FOR POSTGRADUATE PROGRAMS ARE OPEN

A great scholarship opportunity for those students who wish to enroll in postgraduate or doctoral programs in Turkey!

We invite the seccessful students from all around the wolrd fort he post graduate and doctoral programs at the top universities in Turkiye with attractive scholarship opportunities.

You can enroll post-graduate or doctorate studies at the World-class universities in Turkiye in a variety of programs including, but not limited to political science, international affairs, law, negineeringi Islamic Studies, Agrivulture, Economics, Journalism, History, Sociology, Architecture and Linguistic Studies.

For more detailed information you can visit Turkiye Scholarships web-site at: www.turkiyeburslari.com

Deadline for Applications: March 31,2013

Application Requirements
    Candidates who have graduated or to be graduated by the and of this year from a BA program are eligible to apply fort he Turkiye Scholarhips.

Candidates who wish to apply fort he post-graduate programs schould be born not earlier than 01.01.1983, and fort he Doctoral Program not earlier than 01.01.1978.

Furthermore, the candidates should not already be studying in a related program currently in Turkey at the level they wish to apply.

The scope of the scholarship
    • Monthly Stipend
    • University Education Fee
    • Health Coverage
    • Residance (Dormitory)
    • Turkish language training
    • Two-way travel costs for the first enrollment and graduation times only.

Application procedure
    The applications will be received through the web-sites www.turkiyeburslari.gov.tr or www.trscholarships.org Those who apply through internet will be required to obtain a user name and a password by creating a new account. Once the applicants log into the system with this account they will finalize their applications after filling out the application form and uploading the required documents on to the system.

BURS SINAV STAJ & KURS

16207364