Dışişleri Bakanlığı Meslek Memurluğu Sınavına Hazırlık Kursu

24.06.2013

Dışişleri Bakanlığı Meslek Memurluğu Sınavına Hazırlık Kursu...

Categorie  Kategori : USAM

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI MESLEK MEMURLUĞU SINAVINA HAZIRLIK KURSU

İstanbul Aydın Üniversitesi Ulusal Güvenlik ve Strateji Uygulama ve Araştırma Merkezi (USAM) tarafından düzenlenecek olan Dışişleri Bakanlığı Meslek Memurluğu Sınavı Hazırlık Kursu 4 hafta (80 Saat) süreli olarak 24 Haziran – 18 Temmuz 2013 tarihleri arasında Florya Yerleşkesi’nde icra edilecektir.Kursun amacı daha önce Bilkent Üniversitesi tarafından Ankara’da düzenlenen ve Dışişleri Bakanlığı sınavına hazırlanan Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi, Hukuk, Ekonomi vb. sosyal bilim alanlarından lisans düzeyinde mezun olmuş ve Dışişleri Bakanlığı’nca açıklanan şartlara haiz İstanbul’daki öğrencileri sınavlara hazırlamaktadır.

Kurs Programı Detayları için tıklayınız.

Kursa katılmak için gerekli koşullar şunlardır:
         a. Kursa üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun ve Dışişleri Bakanlığı Meslek Memurluğu Sınavı’na katılma hakkına haiz 100 öğrenci kabul edilecektir. Bu rakam gerekirse artırılabilecektir.
         b. Öğrenciler başvuru sırasına göre önce ön kayıt şeklinde listelenecek, ilk 100 öğrenci asil, sonrakiler yedek kabul edilecektir. Kesin kayıt esnasında  asıl listede olup ta kayıt yaptırmayanların kontenjanı sırası ile yedek listeden tamamlanacaktır. Son başvuru tarihi 01 Haziran 2013 olup, bu tarihte kesin ve yedek liste açıklanacak ve kesin kayıtlar başlayacaktır.
        c. Kurs ücreti KDV Dahil 250 TL.dir. Kesin kayıt hakkını alan öğrenciler Üniversitemizin aşağıdaki banka hesabına ücretlerini yatıracaklardır. Ücretini yatırmayanlar kursa kabul edilmeyecektir. Bu nedenle dekont bilgilerinin önceden mail yolu ile gönderilmesi gerekmektedir.
        d. Kursun en az %70’ine katılma mecburiyeti vardır. Kurs sonunda bir bitirme belgesi verilecektir.
        e. Başvuru Bilgileri:
           Adı-Soyadı:
           Bitirdiği Üniversite/Bölüm ve Yıl:
           Temas Bilgileri: (Telefon ve e-posta adresi)
        f. Başvuru ve bilgi için temas noktası:
            Doç. Dr. Sait YILMAZ e-mail:
    saityilmaz@aydin.edu.tr
            Tel: 444 1 428 Dahili: 1219  Cep: 0530 465 22 27

Dışişleri Bakanlığı Meslek Memurluğu Sınavı ile ilgili bilgiler için tıklayınız.

BANKA BİLGİLERİ: GARANTİ BANKASI GÜNGÖREN SANAYİ ŞUBESİ
    ŞUBE KODU : 681
    HESAP NO: 6299631
    IBAN NO TL: TR 63 0006 2000 6810 0006 2991 45

IBAN NO EURO: TR 10 0006 2000 6810 0009 0981 61

Not: Kesin kayıt listesi belli olmadan ödeme yapmayınız. Ödeme yaparken Banka Dekontunun Açıklama Bölümüne "Dışişleri Bakanlığı Kursu" yazdırınız.

TARİH: 24 HAZİRAN – 18 TEMMUZ 2013
    YER : İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ FLORYA YERLEŞKESİ