Yerinde Uygulama Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

04.03.2013

2012-2013 Güz Döneminde Yerinde uygulama yapacak öğrencilerin dikkatine...

Categorie  Kategori : YUM

2012-2013 Bahar döneminde (önümüzdeki dönem) yerinde uygulama yapacak öğrencilerimizin 08 Şubat 2013 tarihine kadar UBIS "Yerinde Uygulama" sekmesindeki formu doldurmaları gerekmektedir !!!

Dikkat edilmesi gereken hususlar:
    • Yerinde Uygulama bahar dönemi; 04 Mart 2013-7 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşecektir.
    • Yarı zamanlı veya tam zamanlı çalışan öğrencilerimiz, bölüm başkanlarının da onayı ile çalıştıkları kurumlarda uygulama yapabilirler.
    • Öğrencilerimiz uygulama yerlerini kendileri bulabilecekleri gibi merkezimizden de talepte bulunabilirler.
    • Merkezimiz tarafından yönlendirilecek öğrenciler, ilan edilen yerinde uygulama yerlerine gitmek zorundadırlar. Tarafımızca yönlendirilen öğrencilerin dönem içerinde çeşitli sebeplerle (yarı zamanlı-tam zamanlı iş bulma, yeni bir uygulama veri bulma, gönderildiği kurumu beğenmeme.. vb) değişiklik yapılmasına müsaade edilmeyecektir.
    • Formu doldurmamış olan öğrencilerimiz, uygulama yerini kendisi bulacağını taahhüt etmiş olacaktır.

2012-2013 Güz Döneminde Uygulama Yapan Öğrenciler !!!

Öğrencilerimizin Yerinde Uygulama Dosyalarını bölüm/program başkanlarına en geç 01 Şubat 2013 (final sınavları bitimi) süresince teslim etmeleri gerekmektedir. Geç getirilen dosyaların işleme konması, notların sisteme girilmiş olması sebebiyle mümkün olmayacaktır.

YUM

Son Ziyaret :  22.11.2017 04:50