Bir Yıldız Kaydı Fotoğraf Sergisi

29.01.2013

İAÜ İletişim Fakültesi Haber Ajansı muhabiri Musab Arslan'ın "Bir yıldız kaydı/ ya da bir fotoğraf dersi" fotoğraf sergisi...

Categorie  Kategori : İletişim
    Reading  Okuma : 2014

İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Haber Ajansı muhabiri Musab Arslan'ın  “Bir yıldız kaydı / ya da bir fotoğraf dersi” fotoğraf sergisi  29.01.2013 Tarihinde Saat 14.00'de İletişim Fakültesi Fuaye Alanı'nda  açıldı.

Fotoğrafçı,  aramızdan ayrılan gazeteci Mehmet Ali Birand 'ın cenazesine fotoğraflarla tanıklık etmişti. Genç muhabir sergi hakkında şunları söylüyor:

“Üniversitenin haber ajansında çalışıyorum. Cenazeye tanıklık etmek için görevliydim. Fakat hayatımda bu kadar kalabalık ve ünlünün olduğu bir cenazeye tanıklık etmemiştim. Sergideki fotoğraflarımı, orada yaşadığım güçlükleride anlatan alt yazılarla destekledim ve şunu anladım: Başarılı bir gazeteci olmak için daha okul sıralarında sahada çalışmak gerkiyor. İAHA'ya bana böyle bir olanak verdiği için müteşekkirim.”

Son Ziyaret :  19.04.2019 23:22