İAÜ'den Yeni Bir Eğitim Projesi

25.01.2013

İstanbul Aydın Üniversitesi ve ÜSTZEM (Üstün Zekâlılar Eğitim Merkezi Ortaklığı İle Yeni Bir Eğitim Projesi Başlıyor...

Categorie  Kategori : PROJE

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ VE ÜSTZEM (ÜSTÜN ZEKÂLILAR EĞİTİM MERKEZİ)
    ORTAKLIĞI İLE YENİ BİR EĞİTİM PROJESİ BAŞLIYOR.

İstanbul Aydın Üniversitesi Özel ve Kamu Kurumlarıyla yaptığı eğitim işbirliği anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Üstün Zekalılar Eğitim Merkezi (ÜSTZEM) ile yapılan işbirliği kapsamında üstün potansiyelli (zeki ve yetenekli) çocukların yakın gelecekte hak ettikleri pozisyonlara gelebilmeleri için tüm eğitim ihtiyaçlarını karşılayacak sistemlerin oluşturulması konusunda projeler geliştirilerek destek hizmetleri sağlanacak. Merkez ve İAÜ tarafından yaş gruplarına göre ön taraması yapılan çocuklar bir ay sürecek bir oryantasyon programından geçirilecek. Bu programda çocukların yaratıcılık, motivasyon, liderlik özellikleri belirlenerek sonraki yol haritası çizilecek. Yapılan işbirliği doğrultusunda 8 aylık bir süreci kapsayan proje ile Kış Okulu - Hafta sonu Zenginleştirme Programı, Yaz Okulu Programı ve Öğretmen Eğitimi ve Sertifikasyonu programları hazırlanacak. Eğitimler İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Halit Aydın yerleşkesinde belirlenen tarih aralıklarında gerçekleştirilecek.

PROJE

19387737