En Çok Facebook Hayranı İAÜ'de

18.01.2013

Vakıf Üniversiteleri Arasında En Çok Facebook Hayranı İstanbul Aydın Üniversitesi'nde...

Categorie  Kategori : SOSYAL MEDYA

Vakıf Üniversiteleri Arasında En Çok Facebook Hayranı İstanbul Aydın Üniversitesi’nde.

Sosyal medya istatistiklerini dünyada ve ülkemizde ayrıntılı şekilde inceleyen, dünyanın en büyük sosyal medya istatistikleri portallarından biri olan socialbakers.com, 2013’ün ilk ay Facebook ve Twitter istatistiklerini açıkladı.

Ülkeye göre; üye sayısı, sayfaların üyesi, markaların, kurumların üye sayısı, yer bildirimleri, uygulama ve geliştirici kullanım sayılarının gösterildiği raporda, İstanbul Aydın Üniversitesi Üniversiteler kategorisinde 45.153 kişi ile Facebook sayfası hayran sıralamasında Türkiye ikincisi oldu. Vakıf Üniversiteleri arasında en yüksek rakama sahip olan İstanbul Aydın Üniversitesi yurtdışından da yaklaşık 5.251 beğeni elde etti.

Son Ziyaret :  22.11.2017 04:42