Afete Hazır Türkiye

16.01.2013

"Afet Bilinci Eğitimleri Çalıştayı'na" İstanbul Aydın Üniversitesi, Afet Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni (AFAM) temsilen Proje Mühendisi Özden Timurlenk Çelik katılmıştır...

Categorie  Kategori : AFAM
    Reading  Okuma : 2082

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından düzenlenen “Afet Bilinci Eğitimleri Çalıştayı’na” İstanbul Aydın Üniversitesi, Afet Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni (AFAM) temsilen Proje Mühendisi Özden Timurlenk Çelik katılmıştır.

Türkiye’nin Afet Eğitim Müfredatı ve Yönetiminin belirlenmeye çalışıldığı “Afete Hazır Türkiye” temasıyla, “Afete Hazır Aile Bilinçlendirme ve Eğitim Kampanyası” Başbakan Yardımcımız Sayın Beşir Atalay’ın katılımıyla başlatılmıştır. Çalıştayda AFAM’ın eğitim tecrübeleri ve Tüm Avrupa için oluşturduğu Afet Eğitim Müfredatı büyük ilgi görmüştür. AFAD’ın bu önemli projesi kapsamında akreditasyon sürecinde de yer alan AFAM, Türkiye için farkındalık yaratacak bir müfredat için çalışmalarını sürdürmektedir.

AFAM

Son Ziyaret :  23.11.2017 18:07