Avrupa Birliği Farkındalık Eğitimi

09.01.2013

İAÜ, Afet Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (AFAM) AB Projeleri Uzmanı Özden Timurlenk Çelik, Okyanus Koleji Avcılar Şubesi öğrencilerine "Avrupa Birliği Farkındalık Eğitimi" verdi...

Categorie  Kategori : AFAM
    Reading  Okuma : 1998

İstanbul Aydın Üniversitesi, Afet Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (AFAM) AB Projeleri Uzmanı Özden Timurlenk Çelik, Okyanus Koleji Avcılar Şubesi öğrencilerine "Avrupa Birliği Farkındalık Eğitimi" verdi. Önce interektif bir sunum gerçekleştiren Sayın Çelik, öğrencilerin eğlenerek öğrenmelerini sağlayarak, sonrasında kendi geliştirdiği Avrupa Birliği Oyunu ile öğrencilerle birlikte küçük bir yarışma gerçekleştirdi.

Büyük ilgi gören sunum,  Okyanus Koleji Avcılar Şubesi tarafından ilk kez gerçekleştirilen “Avrupa Etüdleri Projesi” için önemli bir çıktı oldu. Sunum sonrası Teşekkür Belgesi takdim edilen Çelik, bu proje kapsamında farklı çalışmalarda gerçekleştireceklerini ve kurumsal bir birliktelik sağlanacağını vurguladı.

AFAM

Son Ziyaret :  23.11.2017 18:08