İAÜ ve Zorlu Enerji İşbirliği

04.01.2013

Kariyerinizde Enerjik Bir Başlangıca Ne Dersiniz? Eppam ve Zorlu Enerji'den Öğrencilere Kariyere Enerjik Başlangıç İmkanı...

Categorie  Kategori : EPPAM

KARİYERİNİZDE ENERJİK BİR BAŞLANGICA NE DERSİNİZ?
    EPPAM VE ZORLU ENERJİ'DEN ÖĞRENCİLERE KARİYERE ENERJİK BAŞLANGIÇ İMKANI

Zorlu Enerji Grubu ile Enerji Satışı Sertifika Programı

İAÜ EPPAM VE ZORLU ENERJİ'DEN ÖĞRENCİLERE KARİYERE ENERJİK BAŞLAMA İMKÂNI

İstanbul Aydın Üniversitesi Enerji Politikaları ve Piyasaları Uygulama-Araştırma Merkezi (EPPAM) ve Zorlu Enerji işbirliği ile “Enerji Satışı” Sertifika Programı düzenleniyor.

İstanbul Aydın Üniversitesi Enerji Politikaları ve Piyasaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (EPPAM); İAÜ öğrencilerini, düzenlediği farklı eğitim programlarıyla enerji sektörüne hazırlıyor. Zorlu Elektrik Enerjisi İthalat İhracat Toptan Satış A.Ş. ve İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından imzalanan protokolle, İstanbul Aydın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğrencileri arasından seçilen 25 katılımcıya, Zorlu Enerji tarafından sertifikalı ve uygulamalı Enerji Satışı eğitimi verilecek ve böylece gençler kariyerlerine enerjik bir başlangıç yapmış olacaklar. Başvurular arasından seçilen 25 öğrenci, 1 Ocak ve 1 Şubat 2013 tarihleri arasındaki eğitimlere katılarak enerji sektörü ile ilgili güncel bilgileri konunun uzmanlarından öğrenecek. Eğitim sonrasında katılımcılar, sertifika programında edinilen teorik bilgileri uygulama imkânı bulacaklar, Zorlu Elektrik satış uzmanlarıyla birlikte firmalara elektrik satışı yaparak, satışını gerçekleştirdikleri elektrik miktarına göre gelir elde edecekler. Ayrıca, teorik ve uygulamalı sertifika programında başarılı olan öğrenciler, Zorlu Enerji Grubu İnsan Kaynakları birimi tarafından staj ve istihdam konusunda değerlendirilerek çalışma imkânı bulacak.

Enerji sektöründe nitelikli eleman ihtiyacını karşılamaya yönelik hazırlanan bu programla, İstanbul Aydın Üniversitesi Enerji Politikaları ve Piyasaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (EPPAM), hem sektörün gelişimine katkıda bulunacak, hem de öğrencileri iş hayatına hazırlayacak. Yıl içerisinde farklı dönemlerde Enerji Satışı Sertifika Programı devam edecektir.

EPPAM

Son Ziyaret :  23.11.2017 18:02