Optisyenlik Programı ve AKS Optik Makina Sanayi Arasında İşbirliği

28.12.2012

Optisyenlik Programı ve AKS Optik Makina Sanayi Tic. ve Lim. Şirketi arasında işbirliği...

Categorie  Kategori : SHMYO

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuzun Optisyenlik Programı ve AKS Optik Makine Sanayi Tic. ve Lim. Şirketi arasındaeğitim amaçlı çalışmak üzere anlaşma sağlandı. Bu anlaşma çerçevesinde, Optisyenlik Programında kayıtlı öğrencilerimiz hafta içi gruplar halinde eğitim almak için AKS Optik Makine Sanayi Tic. ve Lim. Şirketi’ne gönderileceklerdir. Eğitim sırasında, optisyenlikte ve optik alanda kullanılan makinaları tanıyacaklardır. Bu makinaların (cam traşlama-kesme, çerçeve tarayıcı, taratıcı, dijital matkap, kalıp makinası, parlatma makinası, merkezleme makinası,  fokometre vb.)  teknik özelliklerini ve makinaların tamir tekniklerini öğreneceklerdir. Eğitim sonrasında öğrencilerimiz eğitim sertifikalarını alacaklardır.

SHMYO

19647038