Emniyette İletişimi Önemsiyoruz

Categorie  Kategori : SEM
    Reading  Okuma : 1911

Emniyette İletişimi Önemsiyoruz

İstanbul Aydın Üniversitesi, toplumun ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak araştırma ve proje konularını belirlemeye devam ediyor. Bir sosyal sorumluluk projesi olarak gerçekleştirilen Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ile 870 teşkilat mensubunu kapsayan “İLETİŞİM” eğitimleri başladı. Kurumlar arasından yapılan işbirliği doğrultusunda öncelikle güvenlik güçlerinin iletişim tekniklerini pekiştirmek daha sonra da birçok farklı alanda eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla programlar düzenlenecek. Programın ilk bölümünü oluşturan İletişim Eğitim semineri geçtiğimiz günlerde Sefaköy Kültür Merkezi’nde yapıldı. İletişim ve İnsan Hakları temasının işlendiği eğitim seminerlerinde polisin topluma karşı duyarlılığının geliştirilmesi ve toplumunda polisi doğru algılaması ve doğru vatandaşlık bilinci geliştirilmesi vurgulanıyor. İstanbul Aydın Üniversitesinin geliştirdiği Sosyal Sorumluluk Projelerinin yeni halkasını teşkil eden bu proje yıl içerisinde diğer İlçe Emniyet Müdürlükleri ile de yapılacak.

SEM

16202100