İAÜ Avrupa Komisyonu tarafından AKTS ve Diploma Eki Etiketleriyle Ödüllendirildi

20.12.2012

İstanbul Aydın Üniversitesi Avrupa Komisyonu tarafından AKTS ve Diploma Eki Etiketleriyle Ödüllendirildi...

Categorie  Kategori : GÜNDEM

İstanbul Aydın Üniversitesi’nin, Avrupa Komisyonu’nun AKTS (Avrupa Kredi ve Transfer Sistemi) ve Diploma Eki uygulamalarını mükemmellik düzeyinde hayata geçiren Avrupa üniversitelerine vermiş olduğu “AKTS Etiketi (ECTS Label)” ve “Diploma Eki Etiketi (DS Label)” ödülleri için yaptığı başvuru, Komisyon’un yaptığı değerlendirme sonucunda kabul edilmiş ve üniversite her iki ödülü de almaya layık görülmüştür.

GÜNDEM

Son Ziyaret :  12.12.2017 13:22