İAÜ Ödüle Doymuyor

16.11.2012

İAÜ başarılarına yenilerini eklemeye Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından yürütülen çalışmalarla devam ediyor...

Categorie  Kategori : Diş Hekimliği

Türkiye’nin en çok tercih edilen Vakıf Üniversitesi olan İstanbul Aydın Üniversitesi başarılarına yenilerini eklemeye Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından yürütülen çalışmalarla devam ediyor. Akademisyenlerden oluşan uzman hekim kadrosu ile Ağız ve Diş Sağlığı alanında her geçen gün yeni bir başarıya imza atan İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, katıldığı kongrelerden ödülsüz ayrılmıyor.

İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyelerinden Periodontoloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Ferda Pamuk’un, 8-10 Kasım 2012 tarihinde Ankara Sheraton Hotel’de Türk Periodontoloji Derneği 42. Bilimsel Kongresi ve 22.Sempozyumunda yapılan sözlü bildiri yarışmasında ‘’takrolimusun tek başına veya nifedipin ile birlikte kullanımının dişeti dokusu üzerine etkisi’’ başlıklı sözlü bildiride almış olduğu ödülü ile İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin Ağız ve Diş Sağlığı alanında başarısını ortaya koydu.

Diş Hekimliği

19234705