İAÜ TAM Risk ve Girişimcilik Okulu'nda

09.11.2012

İAÜ TAM "Risk ve Girişimcilik Okulu"'nda İş Dünyasının Önemli isimleri derslerine başladı...

Categorie  Kategori : TAM

İAÜ TAM 'RİSK VE GİRŞİMCİLİK OKULU'NDA
    İŞ DÜNYASININ ÖNEMLİ İSİMLERİ DERSLERİNE BAŞLADI

İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen “Risk ve Girişimcilik Okulu”nda her Çarşamba devam edecek derslerin ilki yapıldı. Moderatörlüğünü İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Merkezi Başkanı Zeynep Banu Dalaman’ın yaptığı okulun ilk hafta konukları Damat Tween Markasının yaratıcısı Süleyman Orakçıoğlu, Greenpark Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ ve BEYSAD Beyaz Eşya Yan Sanayiciler Deneği Başkanı Besim Oktayer girşimcilik konusunda kendi hayat hikayelerinden yola çıkarak ilk dersleri verdiler.

İlk dersi veren Süleyman Orakçıoğlu İstanbul Aydın Üniversitesi’nin Moda ve Tasarımcılık Bölümü’nün tasarım atölyelerini ziyaret etti. Orakçıoğlu,“Bizim iş hayatımıza atıldığımızda Moda ve tekstil alanında böyle imkânlar yoktu” dedi ve üniversitelerin bu bölümlerini her zaman desteklediklerini belirtti. Adil Üstündağ 5.000’ün üzerinde yatak kapasitesi olan otellerinde İstanbul Aydın Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü öğrencilerine de her zaman iş imkanı sunabileceklerini söyledi.

TAM

19387868