İngilizce Öğretimindeki Yeni Yaklaşımlar ve Trendler

27.03.2011

İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. BİRSEN TÜTÜNİŞ

Categorie  Kategori : Eğitim

İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölüm başkanı  Prof Dr BİRSEN TÜTÜNİŞ,Konstantin Preslavsky Üniversitesinin resmi  davetlisi olarak  27-31 Mart tarihleri arasında Bulgaristan  Shumen de bu üniversitenin Öğrenci ve Öğretim görevlilerine “İngilizce Öğretimindeki Yeni yaklaşımlar ve Trendler ”Öğretim Yöntemleri” “Çocuklarda İngilizce Öğretimi” gibi konularda dersler ve seminerler vermiştir.

Ayrıca yapılan toplantılarda  Konstantin Preslavsky Üniversitesi'nin İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencileri ile İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümümü Öğretim Üyeleri ve öğrencilerinin ortak proje geliştirme ve çalışmalar yapmaları konusunda prensip kararı alınmıştır.

19487005

Son Ziyaret :  09.08.2020 00:02