Karacan Dershaneleri Dil Sempozyumu

03.04.2011

Prof Dr Birsen Tütüniş, Karacan Eğitim Kurumları'nın

Categorie  Kategori : Eğitim

İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölüm başkanı Prof Dr BİRSEN TÜTÜNİŞ,KARACAN EĞİTİM KURUMLARIN’IN  14. Meslek Tanıtım Günleri ve Yabancı Dil Sempozyumu Birleşik Etkinliğinde   konuşmacı olarak 3 Nisan Pazar günü Ankara’ da Üniversitemizi temsil etmiştir, 14. Dil Sempozyumunda Türkiye'nin önde gelen üniversitelerindeki tüm yabancı Dil Bölümlerindeki dil bölümleri, öğretim üyeleri, akademisyenleri, ve öğrencilerin buluştuğu bir etkinlik olma özelliği taşımaktadır.

Etkinlik, Türkiye genelindeki yeni yönelimler,yeni ihtiyaçlar ve üniversitelerde öğretime geçen yabancı Dil bölümleri, iş olanakları, ve Üniversitelerin tanıtımları açısından önem taşımaktadır

19487004

Son Ziyaret :  09.08.2020 00:02