Sivil Havacılıkta Büyük İşbirliği

12.09.2012

Sivil Havacılıkta Büyük İşbirliği...

Categorie  Kategori : İŞBİRLİKLERİMİZ

SİVİL HAVACILIKTA BÜYÜK İŞBİRLİĞİ

İstanbul’da, modern teknolojik alt yapıya sahip, yerleşkeleri ve deneyimli akademik kadrosu ile bugüne kadar büyük başarılara imza atan ve son beş yıldır en çok tercih edilen Vakıf Üniversitesi olan İstanbul Aydın Üniversitesi, Sürekli Eğitim Merkezi ile Türkiye’de ilk özel uçuş okulu olan, hava taksi, uçak bakım onarım, genel ve sportif havacılık eğitimleri yanı sıra Heliport eğitimlerinde tek yetkiye sahip olan Tarkim Uçuş Okulu, işbirliği için adım attılar.

Gençlerin havacılığa özendirilmesinin yanında Türk Havacılık sektörünün ihtiyaç duyacağı kalifiye kadroların yetiştirilmesinde öncü rol oynanacaktır. Bu işbirliği ile Atamızın “İstikbâl Göklerdedir” işaretini gençlerin şiar edinmesi sağlanacaktır.
    Yapılacak olan eğitimler uluslararası standartlar çerçevesinde gerçekleştirilerek, bu kapsamda yetişmiş kadrolar uluslararası havacılık sektörüne yer alacaklardır.

Sivil Havacılık Akademi kapsamında yapılacak eğitimlerin Akademik Direktörlüğü Yrd. Doç. Dr. Ali İhsan Özeroğlu, Akademik Koordinatörlüğü Hülya Çoban tarafından yürütülmektedir.

İŞBİRLİKLERİMİZ

Son Ziyaret :  22.02.2020 11:54