Engelsiz Yaşam Kariyer Fuarı

05.09.2012

İstanbul Aydın Üniversitesi Engelsiz Yaşam Araştırma Ve Uygulama Koordinatörlüğü Projesi Kapsamındaki Kariyer Fuarı 5 Eylül'de İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Düzenlendi...

Categorie  Kategori : FUAR

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından, İstanbul Kalkınma Ajansı 2011 Yılı Engelsiz İstanbul Mali Destek Programı’na sunulan "İstanbul Aydın Üniversitesi Engelsiz Yaşam Araştırma ve Uygulama Koordinatörlüğü Projesi" Ocak 2012'den beri yürütülmektedir. İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen proje, engelli bireyler konusunda toplum bilinci ile farkındalığın arttırılmasını hedeflemektedir. Sosyal sorumluluk alanında oldukça önemli çıktıları olan projenin temel hedefi; tüm bireylerin eşit yaşama koşullarına sahip olması, toplum ve kent yaşamında aktif rol alması, iş istihdamında eşit hakları paylaşması ve fizyolojik özürlerin engel yaratmadığı sadece farklılık olarak adlandırıldığı, çağdaş kent ve toplum seviyesine erişmektir.

İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğü’nün ortaklığı ile devam eden proje kapsamında 5 Eylül Çarşamba günü Kariyer Fuarı düzenlendi. 40' a yakın firma ile engelli bireyleri buluşturan bu etkinlik ile, engelli istihdamına katkıda bulunulması hedeflenmektedir. Özellikle engelli çalışan açığı olan firmaların katılım gösterdiği fuarda, proje kapsamında eğitim görmüş engelli bireyler firmalarla mülakatlar yaptılar.

FUAR

Son Ziyaret :  23.11.2017 19:23