Engelsiz Yaşam Projesi Devam Ediyor!

06.08.2012

İstanbul Aydın Üniversitesi,Engelsiz Yaşam Araştırma Ve Uygulama Koordinatörlüğü Projesi kapsamında, Engellilerin İstihdamına Katkı Sağlayacak Eğitimlerine Devam Ediyor.

Categorie  Kategori : PROJE PAZARI

"Engelsiz Yaşam Araştırma ve Uygulama Koordinatörlüğü" projesi, İstanbul'da yaşayan engellilerin, kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sürdürebilmelerini ve toplumla bütünleşmelerini sağlamak üzere, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından, İŞKUR İl Müdürlüğü koordinasyonunda, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile gerçekleştirilmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayın...

PROJE PAZARI

19359732