Engelleri Birlikte Aşıyoruz

18.07.2012

İAÜ Öğrenci Kulüpleri Organizasyonunda Tekerlekli Sandalyeler sahiplerini buldu...

Categorie  Kategori : SOSYAL SORUMLULUK

İstanbul Aydın Üniversitesi eğitim öğretimi duvarlar arasından çıkararak toprağı ve toplumu ile bütünleşmeye devam ediyor. Yaptığı çalışmaları ürüne dönüştürerek toplumun da bundan en üst seviyede fayda sağlamasını amaçlayan İstanbul Aydın Üniversitesi, Sosyal Sorumluluk Projeleri ile öğrenci ve akademisyenleri, topluma hizmet amacı bir araya getirdi. Sivil toplum ve kamu kuruşları ile de işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdüren İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Kulübü, Toplumsal Duyarlılık Kulübü ve Küçükçekmece Kent Konseyi İşbirliği ile yürütülen “Tekerlekli Sandalye İçin Mavi Kapak Toplama Kampanyası” kapsamında İAÜ öğrencileri ve personeli tarafından toplanan kapaklar karşılığında Küçükçekmece Sosyal İşler Müdürlüğü’nden temin edilen tekerlekli sandalyeler İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın ve İAÜ Rektörü Prof. Dr. Yadigâr İzmirli’nin katılımları ile 10 engelli vatandaşımıza teslim edildi.

İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı Öğrenci Kulüpleri çatısı altında birlik- beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmayı benimseyen, bu amaçla faaliyet gösteren öğrencileri farklı Sosyal Sorumluluk projeleri ile çalışmalarına devam edecek.

SOSYAL SORUMLULUK

16207396