Sigara Kalbinizi Kırar Yarışması

31.05.2011

Categorie  Kategori : TSSD

SİGARA KALBİNİZİ KIRAR

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Sigarayla Savaş Derneği' nin birlikte düzenledikleri lise öğrencileri arasında "Sigara Kalbinizi Kırar" konulu Kompozisyon, Şiir ve Resim yarışması yapıldı.

Sigarasız bir yaşam özlemden yola çıkarak "Sigara Kalbinizi Kırar" konulu yarışmanın asıl amacı gençlerimizin, öldürücü etkisi olan sigara konusunda dikkatini çekmektir. Ödül töreni 31 Mayıs 2011 tarihinde İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu' nda düzenlendi. Yarışmayı kazanan öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

TSSD

Son Ziyaret :  26.09.2017 21:01