İAÜ SEM Aile Seminerleri Devam Ediyor

07.07.2012

İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Aile Seminerleri Devam Ediyor...

Categorie  Kategori : SEM

Mutlu aile ve mutlu sosyal ortamlar oluşturulması, huzurlu aileler yaratarak toplumun kalitesinin yükseltilmesi doğrultusunda “Ev Kadınları Akademisi” bünyesinde gerçekleştirilen Aile Okulu Seminer Programı zengin eğitim içerikleriyle 7 Temmuz 2012 Cumartesi günü Aras Kargo çalışan ve yakınlarına verilecek.

Her yönüyle toplumun yegâne taşıyıcısı olan kadınlarımızın eşleri, çocukları ve dış çevre ile iletişiminde etkinlik kazandırılması amaçlanan bu okulda, İstanbul Aydın Üniversitesinin değerli akademisyenleri, psikiyatrist ve konusunda uzman eğitmenler tarafından Birlikte Büyümek, Aile İçi İletişim, Dikkat Eksikliği ve Mutluluk konularında paylaşımında bulunacaklardır.

Program sonunda sorunları olan ailelere ücretsiz danışmanlık hizmetleriyle zenginleşen bu 4 saatlik eğitim sonunda katılımcılara, Eğitim Katılım Belgesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde düzenlenen eğitim programlarından burslu yararlanma imkânı sağlayan AYSEM İndirim Kartı verilmektedir.

6 genele açık programdan sonra kurumların yoğun talebi üzerine seminerler kurumsal bazda da verilmeye başlanmıştır. İlk örneğini Aras Aile Okulu oluşturmakta, partilerin kadın kollarının yanı sıra çalışan sayısı çok zengin diğer kurum ve kuruluşların da ilgisini çekmektedir.

SEM

16202101