İAÜ 2012 Bahar Şenlikleri Başlıyor!..

29.05.2012

İAÜ 2012 Bahar Şenlikleri Başlıyor!..

Categorie  Kategori : BAHAR ŞENLİKLERİ

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ 2012 BAHAR ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR

29-30-31 Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinliklerde üniversite öğrencilerimiz bir yılın yorgunluğunu müzik ve dans şöleni ile atacak. Ünlü Radyo Programcısı Ceyhun Yılmaz’ın sunum ve showlarıyla üç gün boyunca doyasıya eğlence İAÜ’ lüleri bekliyor. 1. gün Ezginin Günlüğü Konseri ve Şaman Dans Tiyatrosu, 2. gün Murat Boz Konseri ve 3. gün Manga sizlerle olacak. Ayrıca gün boyunca konserler, dans gösterileri ve yarışmalar sizleri bekliyor. Ücretsiz oyun parkurları, Yeme-İçme ve Alış Veriş sokağı şenlik süresince hizmet verecek.

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ VE PERSONELİNE GİRİŞLER ÜCRETSİZDİR.

-Her öğrenci ve personel kendisi haricinde misafirleri için 2 kişiyle sınırlı olmak üzere İAÜ Bahar Şenliği Gişesinden %50 indirimli bilet temin edebilir. (%50 indirimli bilet ücreti 75TL’dir.)

-“Öğrenci Kimliği” veya “Resimli Geçici Öğrenci Belgesi” olmayanlar şenlik süresinde kampüs alanına alınmayacaktır. MEYODER üyeliği olan İAÜ mezunları da %50 bilet indiriminden faydalanabilir.

-Su dâhil olmak üzere şenlik süresinde kampüs alanına her türlü içeceğin sokulması kesinlikle yasaktır.

-İAÜ 2012 Bahar Şenliği her gün 11.00 ve 23.30 saatleri arasındadır.

-Oyun parkurları (Gondol hariç) şenlik süresince ücretsizdir.

BAHAR ŞENLİKLERİ

16203189