İstanbul Aydın Üniversitesi | Basında İAÜ | İletişim | Etkinlik Takvimi | Tanıtım Filmi | Tanıtım Klibi | Bilimsel ve Akademik Yayınlar | Sitene Ekle

Özel Yetenek Sınav Sonuçları Açıklandı. Önümüzdeki Sınav 09 Haziran 2015'de!

19.03.2015

9 Mayıs 2015 tarihinde yapılan 2. Özel Yetenek sonuçları açıklandı. 3. Özel Yetenek Sınavı 09 Haziran 2015 Saat 10:00'da. Florya Yerleşkesi'nde
    Özel Yetenek Sınavları Ön Kayıtları Başladı. Başvuru yoğunluğuna göre seanslar eklenebilir.

Categorie  Kategori : DUYURU

2. Özel Yetenek Sınav Sonuçları Açıklandı
    Özel Yetenek Sınavları Güzel Sanatlar Fakültesi ile Mimari ve Tasarım Fakültesi'nin bazı bölümlerine öğrenci kabul etmek için yapılmaktadır.

Endüstri Ürünleri Tasarımı
    Çizgi Film ve Animasyon

Moda ve Tekstil Tasarımı
    Grafik Tasarım

Bölümleri Sınavları için:

Desen Sınavı: Adayın görme, algılama ve ifade etme yetenek ve yeterliğini ölçmeye yönelik bir sınav türüdür.

Drama ve Oyunculuk

Bölümü Sınavları:

Mülakat: Adayın alana olan ilgisi ve birikimini ölçmeye yönelik sınav türüdür.
    Sunum: Adayın hazırladığı iki oyundan birer parça ve bir şiirin sunumunu yaptığı bir sınav türüdür.
    Yazılı Sınav: Adayın sanatla ilgili birikimlerini ve genel kültürünü ölçmeye yönelik bir sınav türüdür.

Sorularınız için rehberlik uzmanlarımız sizi bekliyor:
    www.aydin.edu.tr

• Drama ve Oyunculuk
    • Moda ve Tekstil Tasarımı
    • Çizgi Film ve Animasyon
    • Grafik Tasarımı
    • İç Mimarlık
    • Endüstri Ürünleri Tasarımı

2013 Bahar Şenliklerini Nasıl Buldunuz?

Tüm Anketler

Son Ziyaret :  27.05.2015 16:36